Knasten 108, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 58 DAGE OG LIGNENDE ANDELBOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Andelsrækkehus med super beliggenhed tæt ved Lundby Krat og Ørnehøj golfbane

Velkommen til Knasten 108 hvor vi kan præsentere jer for et helt indflytningsklart rækkehus, der ligger velplaceret centralt i Gistrup!

Andelsbolig er på 77 kvm. boligareal i 2 plan indeholdende: lys entré, lyst badeværelse med gulvvarme, lyst bryggers med masser af skabsplads og vaskemaskine, fra bryggers er der udgang til dejlig sydøstvendt terrasse og til parkeringsplads, lyst køkken i åben forbindelse til stuen, Hyggelig og lys stue med dejligt lysindfald fra karnap vinduesparti og med flotte trægulve samt med hyggelig brændeovn. Adgang fra stuen til dejlig lukket terrasse og have mod vest. 1. sal er der 2 gode værelser med skabe, repos. Endvidere mindre redskabsskur og der er parkeringspladser lige ved andelsboligen. Fra Knasten er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i 5 min. afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne.

Kom og oplev en spændende andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed! Se mere om andelsboligforeningen på www.bogeknasten.dk

Gistrup er en attraktiv by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads, grill- og bålplads samt fodboldbane. Beliggenheden med Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane som nærmeste naboer giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.

Book en fremvisning i dag på tlf. 6115 1513