Damstræde 30, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ KUN 1 MDR. OG LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE SOM GIK FORGÆVES

Hyggelig og attraktiv beliggende 2 værelses andelsbolig ved Aalborg Universitet og med lav ejerudgift

God andelsbolig i stille område med 5 minutters gang til universitetet. Boligen er beliggende tæt på grønne områder eks. Bundgårdsparken og med hyggelige stier.

Boligen har 61 m2 med lys stue med udgang til hyggelig sydvendt terrasse med stor og flot plantekasse. Køkkenet er åbent med lyst inventar og fra 2018. På 1. sal findes soveværelse, badeværelse og hyggelig altan. Alle rum er med velholdte trægulve.

Andelsboligen har en lav ejerudgift på 2.360 kr. om måneden og er velfungerende med styr på økonomien.

Boligen ligger tæt på det nye sygehus, motorvej, universitetet, børnehave, skole, Føtex, 365 discount og Gigantium.

Med andelsboligen følger et stort skur og fælles privat parkering tæt ved boligen og fællesareal. Herudover er der fælles cykelrum og aflåst fællesrum med haveredskaber m.m. Tæt ved boligen ligger en fælles privat parkeringsplads, som er indhegnet og overvåget, og som man har egen p-licens til og man planlægger at få etableret el-standere.

Boligen er velegnet bolig til eks. nye studerende på Aalborg Universitet mv. eller førstegangskøberen.

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, ishockey. Der er seks kilometer til Aalborg centrum med masser af oplevelser, caféer og butiksliv for enhver smag og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Der er etableret en plusbusbane, som gør transporten hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, Gode indkøbsmuligheder i 365 Discount & Føtex.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!