Damstræde 22, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ 47 DAGE - LIGNENDE ANDELSBOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Hyggelig 4 værelses andelsbolig beliggende ved Aalborg Universitet

Andelsrækkehus blot seks kilometer fra Aalborg.
Er I på udkig efter en rolig base, hvor familiens mindste kan vokse op i trygge rammer tæt på hverdagen? Jeres behov vil ligeledes blive tilgodeset med en velfungerende andelsbolig med god placering i foreningen og kort afstand til byen.

Tæt på uddannelse, indkøb og natur.
Denne andel har en utrolig god placering, hvor I er sikret ugenerede rammer for hverdagen. I skal ikke langt før, at I befinder jer i grønne omgivelser i Bundgårdsparken, og de mange veletablerede stisystemer tager jer godt og sikkert rundt i området. Der er 700 meter til Herningvej Skole, 900 meter til Aalborg Handelsskole og to kilometer til AAU Business School. Inden for samme radius ligger der flere indkøbsmuligheder, og bylivet får virkelig lov til at udfolde sig blot seks kilometer fra adressen - her venter skønne Aalborg med oplevelser, caféer og butiksliv for enhver smag.

Privat, vestvendt terrasse og gode fællesarealer.
Når sommeren melder sin ankomst, kan I åbne op fra stuen og træde ud på den vestvendte fliseterrasse, hvor der er god plads til at indrette med have- og loungemøbler. Det er en god andelsforening med velholdte fællesarealer med borde-bænke-sæt, et grønt område og en flagstang, så flaget kan hejses til særlige anledninger.

Planløsning med mulighed for at være sammen.
Denne andelsbolig tilbyder en masse velplacerede kvadratmeter, og disse fordeler sig over to plan. I stueplan er der en entré med trappeareal til førstesalen, et tidsløst køkken med fornuftig arbejds- og opbevaringsplads, alrum med plads til det helt store spisebord og en skøn opholdsstue, hvor sofaarrangementet sætter stemningen for en rolig aften med en god film. Førstesalen består af en repos med mulighed for at indrette et kontor, et badeværelse med separat brus og 3 reelle værelser med skabsplads og godt lysindfald.

Ring for fremvisning på tlf. 61151513