Klaruphave 24, 9270 Klarup

Attraktiv beliggende byggegrund i roligt kvarter i Klarup og forslag til spændende husprojekt

Byggegrund ligger i attraktiv nyudstykning på Klaruphave 24, Klarup, og da grunden er på 944 kvm., er der mulighed for at opføre en spændende villa.

Her I den populære Aalborg-forstad Klarup får I nu muligheden for at lave jeres drømmehus, og I får base på en lukket, rolig villavej, hvor børnene kan vokse trygt op og med hele hverdagen indenfor byens grænser. Beliggenheden i Klarup dækker jer ind med alt, I behøver i jeres nye tilværelse. I har få minutter til at klare hverdagens indkøb i byens gode supermarkeder, mens børnene nemt når skole og daginstitution på en kort cykeltur ad sikre veje og stier på kort tid. Hertil er der et aktivt foreningsliv i byen samt blot 12 kilometer til Aalborg centrum.

Mere information omkring bebyggelse kan findes i lokalplan nr. 7-1-111.

Byggemodningsomkostninger, tilslutningsafgifter til el, vand, kloak er betalt af sælger og køber afholder øvrige tilslutningsafgifter vedrørende ejendommen.

Projektforslag, modelfotos fra Milton Huse på husprojekt:

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 177 m² med sorte betontagsten og saddeltag uden udhæng. Vinduerne er af mærket Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu, sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har en 55 m2 stor integreret dobbelt garage, med gulvvarme. Fra husets dobbelt garage kan du gå tørskoet ind i et stort og rummeligt bryggers. Fra bryggers er der adgang til husets brede entre. Køkken/alrum er stort og lyst, med skrå lofter og ovenlysvindue, så der er plads til hygge for hele familien. Fra køkken/alrummet er der adgang til en dejlig lys stue, hvor der er udgang til en stor overdækket terrasse. Husets børneafdeling består af 2 store værelser, et funktionelt kontor og et lækkert veludnyttet badeværelse med bruseniche. Forældreafdelingen består af et soveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse. Al inventar er fra HTH.

Billeder og plantegning er materiale fra Milton Huse, som har udarbejdet et konkret tilbud på opførelse af vinkelhus på 177 m2 samt en 55 m2 stor integreret dobbelt garage til en kontraktpris på kr. 4.495.000,-. I tilbuddet er inkluderet køb af grund, byggetilladelsesgebyr, ekstrafundering samt bortkørsel af overskudsjord, varmetilslutning samt vand og varmeforbrug i byggeperioden.

Kontakt mægler for nærmere information eller udlevering af konkret tilbud med nærmere beskrivelse.