Damstræde 3, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ KUN 1 MÅNED - LIGNENDE ANDELSBOLIG SØGES AF KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Attraktiv og indflytningsklar andelsbolig med lav ejerudgift beliggende ved Aalborg Universitet

God andelsbolig i stille område med 5 minutters gang til universitetet. Boligen er beliggende tæt på grønne områder med hyggelige stier.

Boligen har 63 m2 med lys stue med udgang til terrasse. Nyt og flot køkken fra 2021 i åben forbindelse til stuen. På 1. sal findes soveværelse, badeværelse og altan. Alle rum er med velholdte trægulve. I entreen er der vinylgulv og badeværelse er der klinker med gulvvarme.

Andelsboligen har en lav ejerudgift på 2.360 kr. om måneden og er vurderet som energimærkning A2010. Der er lagt nyt tag i 2020 og ny hoveddør i 2022. Andelsboligforeningen er velfungerende med styr på økonomien.

Boligen ligger tæt på det nye sygehus, motorvej, universitetet, børnehave, skole, Føtex, 365discount og Gigantium.

Med andelsboligen følger et velholdt skur på 5 m2 og fællesareal og legeplads. Herudover er der fælles cykelrum og aflåst fællesrum med haveredskaber m.m. Tæt ved boligen ligger en fælles privat parkeringsplads, og som man har egen p-licens til.

Velegnet studiebolig til eks. nye studerende på Aalborg Universitet eller førstegangskøberen.

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst er der etableret ny busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, Gode indkøbsmuligheder i 365discount & Føtex.

Kontakt mig for fremvisning af boligen eller spørgsmål.