Damstræde 41A, 9220 Aalborg Øst

LYNSALG PÅ KUN 5 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL VENTENDE KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Hyggelig og stor 4 værelses andelsbolig beliggende ved Aalborg Universitet

Lyst andelsrækkehus med den helt rigtige beliggenhed udbydes nu til salg. Boligen er på 100 m2 i 2 plan.

I stueplan indeholder boligen entré med opbevaringsplads, pænt køkken i åben forbindelse med stuen. Stuen har stort vinduesparti med godt lysindfald og udgang til dejlig sydvendt terrasse og med aflukket opbevaringsrum med hylder under trappen.

Fra entre er der trappe til 1. sal, som byder på lyst repos, fordelingsgang, 3 gode værelser alle med indbyggede skabe, flot badeværelse med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine.

Der er klinker i entre og badeværelse, og bøgeparketgulve i resten af boligen.

Til boligen hører et skur på 4 m2. Herudover er der fælles cykelrum og aflåst fællesrum med haveredskaber m.m. Tæt ved boligen ligger en fælles privat parkeringsplads, som er indhegnet og overvåget og med privat p-licens.

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, Gode indkøbsmuligheder i Fakta & Føtex.

En spændende bolig med masser af muligheder og velegnet som studiebolig.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!