Essendrupvej 101, Flamsted, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE SOM GIK FORGÆVES

Naturskøn og idyllisk beliggende liebhaverejendom med stor grund, skov og tre søer

Ejendommen her byder på naturskønt liebhaveri i en klasse helt for sig. Ja, her bor du nærmest i en verden helt for sig selv i komplet ugenerede rammer. Her er intet mindre end tre søer, og du får hele 4,1 hektar at folde det skønne naturelskerliv ud på. Sætter du pris på fred og ro og idyl, vil du helt sikkert forelske dig øjeblikkeligt i ejendommen her.

Du er som sagt helt ugeneret på den store grund, som er omkranset af smuk skov. Derfor er du også sikret den dejligste udsigt, uanset hvor du befinder dig og det gælder udenfor såvel som inde.

Kigger vi lidt nærmere på selve planløsningen, får du en villa i ét praktisk plan, som byder på køkken, alrum og stue i et sammenhængende rumforløb. Herfra er der adgang til en udestue og udgang til en dejlig terrasse. I praktisk forlængelse af køkkenet ligger et rummeligt bryggers. I en separat afdeling er der tre gode værelser samt et brusebadeværelse, og endelig er der et gæstetoilet ved entréen.

Endvidere god garage med atelier og depotrum samt drivhus.

Ejendommen er beliggende i det skønne og attraktive naturområde Borredal ved Flamsted omgivet af natur og ro. Nærmeste skole Vaarst Fjellerad til 6.klasse med dusordning samt købmand i Fjellerad finder man blot 3 kilometer fra ejendommen og efter 6. klasse kan man fortsætte på Gistrup skole , mens indkøb klares i Gistrup 10 minutters kørsel væk og Aalborg centrum cirka 20 kilometer fre ejendommen.

En sjældent og udbudt liebhaver ejendom med masser af muligheder for eks. jagtinteresserede, naturfolk.

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513 .