Damstræde 37B, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ KUN 3 MÅNEDER - LIGNENDE ANDELSBOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Hyggelig og god 3 værelses andelsbolig beliggende ved Aalborg Universitet.

Lyst andelsrækkehus med den helt rigtige beliggenhed udbydes nu til salg. Boligen er fra 1986, og er 89 m2 i 2 plan.

I stueplan indeholder boligen entré med opbevaringsplads, køkken i åben forbindelse med stuen. Stuen har stort vinduesparti og udgang til dejlig terrasse. Desuden er der et lukket depotrum under trappen til 1. sal. og foran boligen en skøn terrasse.

Fra stuen er der trappe til 1. sal, som byder på repos, godt soveværelse med skab, værelse med med udgang til skøn altan og med skab, flot HTH-badeværelse med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine.

Der er klinker i entre og badeværelse, og bøgeparketgulve i resten af boligen.

Til boligen hører et skur på 3 m2. Herudover er der fælles cykelrum og aflåst fællesrum med haveredskaber m.m. Tæt ved boligen ligger en fælles privat parkeringsplads, som er indhegnet og overvåget, og som man har egen p-licens til.

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, Gode indkøbsmuligheder i Fakta & Føtex.

En spændende bolig med masser af muligheder og velegnet som studiebolig.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!