Morgianevej 5, Sdr. Tranders, 9260 Gistrup

SOLGT SOM SKUFFESALG - LIGNENDE VILLA SØGES TIL VENTENDE KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Attraktiv og moderne Villa med bedste beliggenhed i Sønders Tranders.

I denne flotte fuldmurede Villa er der lagt vægt på kvalitet med mange skønne detaljer såsom muret karnap med zink tag, højt til loft med stuk lister i hele stueplan, vinduer og døre perfekt tilpasset huset, 2 store kviste med zink inddækning mod syd, velholdte trægulve i hvidolieret ask fra Trip-Trap samt tag i sortglaseret tegl.

I stueplan byder boligen på en charmerende hall med flot trappe til 1. sal. I den rummelige stue giver karnappen mod syd et unikt lysindfald og en rigtig flot udgang til lækker solrig sydvendt terrasse. Fra hall er der adgang til et godt værelse med garderobeplads, samt til et lækkert gæstebadeværelse med bruseniche. Køkkenet er nyligt opgraderet i stilrent design med kvalitets komponenter (HTH). Derudover et godt og praktisk bryggers med garderobeskabe og udgang til have og carport.

1.sal byder på et stort lyst soveværelse med loft til kip, synlige bjælker og skøn kvist med dejligt lysindfald. Derudover 2 rummelige værelser, heraf 1 med kvist og 1 med højt Velux vindue. Endvidere et rigtig dejligt badeværelse med bruseniche.

Boligen er på 161m2, dertil kommer 33m² muret carport indeholdende redskabsrum/værksted med loftrum og masser af opbevaringsplads.
Hus- og carport har begge tag i sortglaseret tegl og alle udvendige facader er malet i 2021. Skøn solterrasse og overkommelig have med smukke træer og bøgehæk til afgrænsning af terrasse. Attraktive grønne fællesarealer og stille lukket vej. Ejendommen ligger tæt på det nye supersygehus, AAU, NOVI, Føtex og Gigantium og kun ca. 10 minutter fra Aalborg Centrum (gode busforbindelser til Aalborg). Ligeledes tæt på Gistrup med indkøbsmuligheder, skole og idrætsfaciliteter samt Lundby Bakker og Ørnehøj Golfbane.
En rigtig spændende og sjældent udbudt ejendom med masser af sjæl, charme og kvalitet. Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513