Damstræde 17, 9220 Aalborg Øst

LIGNENDE ANDELSBOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Hyggelig og god 3 værelses andelsbolig beliggende ved Aalborg Universitet

Lyst andelsrækkehus med den helt rigtige beliggenhed udbydes nu til salg. Boligen er fra 1986, og er 84 m2 i 2 plan.

I stueplan indeholder boligen entré samt hvidt køkken i åben forbindelse med stuen. Stuen har stort vinduesparti og udgang til sydvendt have/terrasse. Desuden er der et lukket depotrum under trappen til 1. sal.

Den sydvendte terrasse har sol det meste af dagen, er nem og overkommelig, idet den både har hyggelig flise terrasse og lidt have.

Fra stuen er der trappe til 1. sal, som byder på repos med god opbevaringsplads . Der er desuden soveværelse med hvidt skab, et børneværelse med, samt et pænt HTH-badeværelse med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine.

Der er klinker i entre og badeværelse, og tæpper i stuen og bøgeparketgulve i resten af boligen.

Til boligen hører et skur på 5 m2. Herudover er der fælles cykelrum og aflåst fællesrum med haveredskaber m.m. Tæt ved boligen ligger en fælles privat parkeringsplads, som er indhegnet og overvåget, og som man har egen p-licens til.

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, Gode indkøbsmuligheder i Fakta & Føtex.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!