Ved Kroen 6, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 1 MÅNED - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Centralt i Gistrup: Familievilla med god adresse og godt potentiale

Det bliver ikke meget mere familievenligt end her på Ved Kroen 6 i Gistrup. Ejendommen ligger tilbagetrukket og ugeneret på et stille, blindt vænge, og fra adressen er der blot kort gå- eller cykelafstand til eksempelvis skole, pasnings- og indkøbsmuligheder.

Muligheder er der også på selve matriklen. Familievillaen fra 1979 kan nemlig sagtens klare et opgraderingsprojekt eller to. Indretningen fejler dog ikke noget. Tværtimod. De 139 m2 bolig er fordelt virkelig godt, og så er boligen ikke mindst i ét praktisk plan.

Du får et stort og velfungerende opholdsafsnit, hvor en rummelig stue ligger i direkte forbindelse med et godt køkken-alrum. Fra stuen er der udgang til en sydvendt terrasse i baghaven, og i praktisk direkte forlængelse af køkkenet ligger et bryggers. Ved hovedindgangen er der et gæstetoilet, og i den mere private værelsesafdeling ligger husets badeværelse. Her får du tillige tre gode værelser at gøre godt med, og der er mulighed for at lave ekstra værelse ifm. stuen.

Endvidere god carport og mindre udhus i forlængelse af carport og hyggelig havepavillon, og skøn ugeneret have og terrasse.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

En spændende bolig med masser af muligheder.


Ring for fremvisning på tlf. 6115 15113