Roden 38, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNEDE ANDELSBOLIG SØGES TIL VENTENDE KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK.

Skøn andelsbolig på attraktiv adresse med udsigt til Lundby Bakker og tæt på universitetet og nyt sygehus.

Det er en på alle måder velindrettet og indflytningsklar andelsbolig, du her på Roden 38 kan overtage. Her får du skønne rammer både indenfor og ude. Og du får ikke mindst en virkelig dejlig, grøn udsigt op mod Lundby Bakker.

Boligen fordeler sig på to fulde plan. I stueplan får du en entré med plads til overtøjet og adgang til et værelse, et gæstetoilet og et bryggers med vaske- og opbevaringsfaciliteter. Hovedparten af pladsen i dette plan er helliget et indbydende køkken-alrum, hvorfra der er udgang til en velafskærmet sydvendt terrasse med karakter af gårdhave. Foran huset har du yderligere en terrasse, og her er der tillige en carport samt et skur til opbevaring.

På første sal er der soveværelse og herfra adgang til boligens badeværelse og til walkin closet. Endvidere en skøn udsigtsstue med atelierstemning takket være et stort vindues- og dørparti med udgang til en skøn altan. Herfra får du for alvor mulighed for at nyde udsigten.

I andelsboligforeningen er der et fælleshus, som indeholder festlokale og et værelse som kan lejes. Andelsboligforeningen er velfungerende og velkonsolideret med beboere i alle aldre. Læs mere https://abf-roden.probo.dk

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads. Se den nye præsentationsvideo om Gistrup By: https://youtu.be/cmxQ5fW6xgk

En spændende bolig med masser af muligheder.

Ring for fremvisning på tlf. 61151513