Parasolhatten 11, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 1 MÅNED - LIGNENDE FRITIDSHUS ELLER FRITIDSGRUND SØGES TIL VENTENDE KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Velholdt fritidsoase i skovens dybe stille ro

Det er en intet mindre end fantastisk beliggenhed, denne ejendom på Parasolhatten 11 kan byde på. Den 4.780 m2 store grund ligger som en ugeneret - ja, nærmest hemmelig - lysning midt i de frodige Lundby Bakker. Her kan man med rette tale om at befinde sig i skovens dybe still ro, og det er et virkelig skønt sted at kunne tilbringe sine ferier og fridage.

Det rødmalede træhus fra 1974 rummer et boligareal på 77 m2. Det hele er løbende blevet vedligeholdt og opdateret efter behov, og du kan derfor rykke direkte ind fra allerførste overtagelsesdag. Du får et dejligt opholdsmiljø, hvor stue og køkken ligger i åben forbindelse. Derudover er her tre værelser og et brusebadeværelse.

Både ved selve huset og flere andre steder på den store grund er der dejlige terrasser og hyggekroge, og du kan dermed altid finde en skøn, fredfyldt plet med enten sol eller skygge alt efter ønske.

Endvidere godt redskabsskur og brændeskur.

Området er særdeles populært for gåture, løbeture og MTB-cykling, hvor der findes mange forskellige ruter i området, og yndet udflugtsmål.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads. Se den nye præsentationsvideo om Gistrup By: https://youtu.be/cmxQ5fW6xgk

Et spændende sommerhus med mange muligheder.

Kontakt mig allerede i dag på tlf. 6115 1513 for at kaste et nærmere blik på denne herlige oase.