Vestergaardsvej 53, 9293 Kongerslev

SOLGT TIL PRISEN PÅ KUN 56 DAGE! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Lækker, lys kvalitetsvilla på børnevenlig vej

Vestergaardsvej i Kongerslev udgør et helt lille kvarter i sig selv, hvor blinde stikveje og grønne arealer danner den perfekte, trygge og rolige ramme for det gode familieliv. I nummer 53 får du bestemt også perfekte rammer om det gode liv. Ejendommen her står nemlig i en virkelig flot og indflytningsklar stand, og planløsningen er bestemt også kun til at blive i godt humør over.

Du får nemlig et stort opholdsafsnit, hvor køkken, alrum og stue ligger i et åbent, lettere forskudt rumforløb. I stuen er der brændeovn, og både herfra og fra alrummet er der udgang til haven og til det delvist overdækkede terrassemiljø. Forældrene får deres eget afsnit, hvor soveværelset har adgang til et særskilt badeværelse og ved siden af værelse indrettet som walkin-closet / garderobe. Dertil kommer endnu et badeværelse i husets modsatte ende, hvor også bryggerset med bagindgang ligger. Endelig er her 2 rummelige værelser, hvoraf et har opgang til en velanvendelig hems med ovenlys. Dejlig have og 2 gode terrasser, heraf 1 overdækket og godt isoleret udhus velegnet til værksted og med masser af opbevaringsplads.

Kongerslev ligger 25 km sydøst for Aalborg og 15 km sydøst for Aalborg Universitet og nye planlagte Aalborg Universitetshospital. Til Hadsund og Mariager Fjord mod syd er afstanden 23 km. Der er en god folkeskole til og med 9. klasse og et aktivt foreningsliv og idrætsklub i byen samt dagligvare/butikker samt erhvervsvirksomheder. Kongerslev Naturpark (ved skolen) er et grønt område i byen, her er skaterbane, løbe- og mountainbikerute samt bålhytter og shelters. Byen er beliggende i stærkt kuperet terræn omgivet af adskillige bakker. Syd for byen ligger Kongerslev Hede der er et attraktiv natur- og bakkeområde på ca. 17 hektarer med seks gravhøje placeret rundt omkring i landskabet, og yndet udflugtsmål. Ca. 5 kilometer øst for byen strækker Danmarks største Højmose, den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat, med bl.a. besøgscentret Lille Vildmosecentret, Mulbjergene og med masser af flot natur og rigt dyreliv for naturelskere. Kun 10-15 minutter til offentlig strand og Kattegat ved Dokkedal og Øster Hurup.

En spændende villa med masser af muligheder for eks. førstegangskøberen og børnefamilien.

Kontakt mig for en fremvisning på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime