Pollendalen 13, 9260 Gistrup

SOLGT TIL PRISEN PÅ KUN 2 DAGE - LIGNENDE GRUND / FRITIDSHUS SØGES TIL VENTENDE KØBER I MIT KØBERKARTOTEK

Attraktiv og højt beliggende sommerhusgrund i Lundby Bakker

Attrativt beliggende sommerhusgrund beliggende på Pollendalen i det idylliske Lundby Bakker ved Gistrup. Her har man mulighed for at nyde sit eget fristed i skoven med fred og ro, men stadigvæk tæt ved Gistrup by.

Grunden som er lejet grund er på 1665 kvm. og ligger højtbeliggende i kuperet terræn tæt på bygrænsen til Gistrup, og der er tilsluttet vand og el til grunden, og sælger har fjernet det gamle hus samt kloak på grunden, og ryddet grunden samt der er forberedt opkørsel til grunden. Sælger har fået lavet forslag / tegningsskitse på nyt hus på 90 kvm.

For at gøre det billigst muligt med skatter etc. har man her valgt at danne en fælles andelsforening (grundejerforening), der bærer udgifter til ejendomsskat, vedligehold af veje m.m. Derfor har grunden status som et sommerhusgrund på lejet grund, - og derfor er der ikke et grundareal anført, -men man får via foreningen, som man er andelshaver i, brugsretten til jordarealet. I hverdagen mærker du ikke forskellen. Man betaler årligt kr. 1100 i leje for grunden.

Området er særdeles populært for gåture, løbeture og MTB-cykling, hvor der findes mange forskellige ruter i området, og yndet udflugtsmål.

Ring / skriv for flere informationer på tlf. 6115 1513 / info@gistrupmaegleren.dk