Spiren 9, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE VILLA SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Velholdt og indbydende villa med dejlig udsigt

Villaen her på Spiren 9 er lige til at flytte ind i. Bliver du den nye heldige ejer, kommer du til at bo for enden af et blindt vænge, hvor helt unge poder såvel som ældre seniorer trygt kan bevæge sig rundt uden at skulle bekymre sig om uvedkommende trafik.
Et andet stort plus ved ejendommen og dens beliggenhed er, at du mod nord får en skøn udsigt ud over de åbne markarealer langs med Landbækken og videre ind mod Aalborg. Mod syd er der en dejlig, sydvendt have med en solrig, delvist overdækket terrasse.

Villaen er i ét praktisk plan og byder på 111 m2 bolig, som suppleres af en carport på 11 m2 samt et kombineret værksted og redskabsskur på 16 m2. Planløsningen er centreret omkring et lyst opholdsmiljø, hvor køkken, alrum og stue går ud i ét. Fra stuen er der direkte udgang til den sydvendte terrasse, og i forlængelse af køkkenet ligger et nydeligt bryggers. Boligen byder derudover på tre værelser samt både et badeværelse og et gæstetoilet.

Villaen er løbende renoveret med bl.a. køkken, bryggers, gæstetoilet, vinduer og døre, tag malet mv. og villaen fremtræder lyst med godt lysindfald og flot udsigt til naturen og haven.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

En spændende bolig med masser af muligheder for førstegangskøberen eller seniroparret.

Kontakt mig på tlf. 6115 1513 for at kigge nærmere på Spiren 9.