Broagervej 20, Sdr. Tranders, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Flot kvalitetsejendom med smuk udsigt i familievenligt børnekvarter

Søger I en lys, moderne og børnevenlig / familievenlig bolig? Skal det være let at komme omkring i Aalborg og omegn i det daglige, og må huset gerne være lige til at flytte ind i? Så se her:

Denne flotte ejendom fra 2009 ligger mellem Sønder Tranders og Gistrup: Nær det nye supersygehus og i allerforreste række til en skøn udsigt over åbne marker med Lundby Bakker i horisonten. Her får du en lækker familiebolig i høj kvalitet med masser af fine detaljer, hvor børnene måske vil sætte allermest pris på den lokkende legeplads lige om hjørnet. De voksne kan så nyde den geniale planløsning med et stort opholdsafsnit, hvor der er ekstra højt til loftet og adgang til en dejlig udestue samt videre udgang til en solrig, fuldkommen afskærmet og privat terrasse.

Af mere praktisk karakter er det også værd at fremhæve, at der i begge plan er værelsesafsnit og badeværelse, således at forældre og børn kan have separate afdelinger. Den flotte og velintegrerede garagebygning skal også noteres i denne sammenhæng. Den passer perfekt til byggeriet og byder på god plads til både bil, hobbyer og aktiviteter samt opbevaring.

Haven er enkelt anlagt og af en størrelse, så den er let at overskue. Her er det med stor sandsynlighed den dejlige terrasse, der bliver det naturlige samlingspunkt for familie og venner.

Det vrimler med legende børn på vejen, men der bor fok i alle aldersgrupper, og alle hverdagens fornødenheder er tæt ved, ligesom det er tilfældet med Gigantium, svømmehal og idrætsfaciliteter samt nem tilkørsel til motorvejen via Egnsplanvej.

En spændende og indflytningsklar villa til børnefamilien.

Kontakt os for en nærmere præsentation på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime