Vaarstvej 40, Skovstrup, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Stor nedlagt landejendom i hyggelige Skovstrup

Mulighederne er mange på Vaarstvej 40 i hyggelige Skovstrup, hvor denne store nedlagte landejendom ligger og venter på sine nye ejere, bare godt et kvarters kørsel fra Aalborg Centrum. Her får I rigtig god plads. Det gælder både inde i stuehuset, ude i den dejlige have og i de mange fine udhuse. Ejendommen er med andre ord ideel til håndværkeren, bilmekanikeren, hestehold / rideskole eller andre, som eksempelvis ønsker at drive eget værksted eller virksomhed på adressen. Ejendommen er beliggende i landbyen Skovstrup som ligger ca. 12 km sydøst fra Aalborg og ca. 5 km til det nye sygehus og Aalborg Universitet.

Der er tale om en trælænget gård fra 1870 med et pænt, hvidpudset stuehus på hele 206 boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan. Dertil kommer yderligere 1.277 kvadratmeter under tag i ejendommens udhuse, hvoraf det ene nyder godt af en ekstra høj port.

Boligen byder i alt på hele syv værelser plus et stort opholdsmiljø med et spisekøkken og to stuer i umiddelbar forbindelse med hinanden. Her kommer I til at bo med en dejlig udsigt til markerne og jeres egen parklignende have. Stuehuset trænger til en totalrenovering, men der er masser af muligheder for at skabe en spændende bolig med en stor parklignende have.

Der er lavet et forslag med udstykning af ejendom med en anslået grund på ca. 7.500 kvm., og såfremt man ønsker at købe mere jord til ejendommen, er dette også en mulighed, og ejendommen udstykkes først i forbindelse med et salg.

Kom og oplev en spændende ejendom med masser af plads og muligheder

Ring for fremvisning eller flere oplysninger og spørgsmål på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime