Stubben 22, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Rummelig villa med stort potentiale og attraktiv beliggenhed.

På en stille, lukket vej bag kirken i Gistrup og heller ikke langt fra skoven finder du denne kvalitetsvilla. Med 156 m2 bolig får du masser af familievenlig plads at boltre dig på, og den velholdte ejendom byder også på gode muligheder, hvis du gerne vil sætte dit eget præg på dit nye hjem.

De 156 m2 er fordelt over halvandet plan og giver dig i stueplan et stort køkken-alrum, to værelser og et bryggers samt et badeværelse med mulighed for at tage både kar- og brusebad. Fra alrummet er der udgang til en sydvendt, delvist overdækket terrasse, og i den modsatte ende af huset er der fra bryggerset blot få skridt til carporten, som også rummer gode opbevaringsmuligheder.

Husets første sal er den oplagte forældreafdeling. Heroppe får du nemlig en stor, hyggelig stue med loft til kip, fritlagte hanebånd og udgang til en overdækket altan. Og så er her ikke mindst et rummeligt soveværelse, som har adgang til eget badeværelse med sauna. Huset fremtræder i original stand, men håndværksmæssigt af høj kvalitet.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads. Se den nye præsentationsvideo om Gistrup By: https://youtu.be/cmxQ5fW6xgk

En spændende bolig med masser af muligheder for førstegangskøberen eller børnefamilien.

Kontakt mig for en fremvisning på tlf. 6115 1513


Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit og mundbind med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime