Aalborgvej 36, 9575 Terndrup

SOLGT - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Charmerende og sjældent udbudt kvalitetsejendom omgivet af smuk natur

Sætter du pris på den fred og ro, som kun naturen kan give dig? Og er du på jagt efter en ejendom, hvor du og din familie kan få finde netop den form for oase, samtidig med at det også gerne må være let at klare praktikken i hverdagen? Så er denne indbydende villa med gode udhusbygninger værd at kaste et grundigt og kærligt blik på.

For enden af en lille blind stikvej lidt nord for Terndrup, omgivet af smuk, natur og kuperede landskaber, ligger denne stråtækte ejendom fra 2001. Her er du både ude på den spændende grund og inde i den hyggelige bolig i ganske tæt kontakt med naturen.

Husets klassiske udseende komplementeres af en helt igennem moderne og funktionel indretning i høj kvalitet. Der er en rummelig stue, et soveværelse og et badeværelse på både første sal og i stueplanet, hvor der tillige er køkken og bryggers. Endelig er her også en garagebygning af så høj en kaliber, at den også kan benyttes som gildesal.

Kom og oplev en spændende og sjældent udbudt ejendom med masser af muligheder og og beliggende uden for Terndrup med få km til centrum, skole, dag- og fritidsinstitutioner, indkøb. Ca. 30 min. kørsel fra Aalborg og ca. 20 min. kørsel til det nye Supersygehus.

I Terndrup bor der 1607 indbyggere. Byen har egen skole fra 0-9. klasse, hal, svømmehal samt et godt og bredt foreningsliv. Terndrup er kendt som stedet i Himmerland hvor der hver år afholdes Grundlovsfest i Terndruplund. Den ældste af sin slags. En begivenhed, der har eksisteret lige så længe som vi har haft grundloven. Se flere informationer på www.terndrupby.dk

Kontakt mig på tlf. 61151513 for fremvisning af ejendommen.