Kronen 36, 9260 Gistrup

SOLGT TIL PRISEN PÅ KUN 20 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE SOM GIK FORGÆVES!

Helt igennem skøn villa med skøn have og med attraktiv beliggenhed I børnevenligt kvarter

Villaens stueplan er helliget familieliv og samvær i et opholdsafsnit, som rummer en stor stue og et køkken-alrum af samme gavmilde størrelse med nyere køkken fra 2017 samt en lys, sydvendt udestue. I dette plan er der også både bryggers og badeværelse. Du finder endnu et badeværelse på første sal, endda med mulighed for både kar- og brusebad. Heroppe ligger også tre gode værelser, hvoraf det største har walk-in-closet og en sydvendt fransk altan. Endvidere stort repos som fungerer fint som kontor / hjemmearbejdsplads eller legerum til børnene samt et depotrum til opbevaring.

Som du allerede ved ankomsten vil bemærke, er også de ydre rammer særdeles indbydende. Via carporten forbindes boligen med en imponerende garage, hvor der er virkelig velholdt og veldisponeret plads til enhver hobby og med god opbevaringsplads på loftet, og ved carport et godt isoleret viktualierum og godt redskabsskur.

Selve haven er ligeledes anlagt på en måde, så man næsten ikke kan vente med at tage den i brug og hygge løs. Her er nemlig masser af skønne terrasser og pletter at nyde solen på, i orangeriet kan du lade de grønne fingre få frit spil, og der er i det hele taget bare noget kønt og grønt at kigge på over det hele.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

En spændende bolig med masser af muligheder til børnefamilien.

Kom og se denne herlige villa og kontakt mig for fremvisning på tlf. 6115 1513

Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime