Damstræde 25, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ KUN 66 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Nu udbydes yderst eksklusiv, lys, flot og indflytningsklar andelsrækkehus.

Andelsrækkehuset er på 83 kvm. Stort vinduesparti mod syd med hyggelig terrasse. Her kommer der et fantastisk lysindfald ind i boligen. Derudover tilhørende redskabsskur og fælles privat parkeringsplads tæt ved boligen samt fælleslokaler. Andelen er centralt beliggende i selve Aalborg Universitetsområde i rolige og grønne omgivelser og i kort afstand til eksempelvis børnehave, skole, indkøb, Gigantium og det kommende nye supersygehus og tæt til motorvej E45 og Aalborg mv.

Andelsbolig indeholder: entré med klinker, skøn og lys stue med udgang til dejlig sydvendt terrasse med flotte trægulve, og der er flotte gibslofter med spots i loftet således man ikke har brug for lamper og flot mosaikvæg med biopejs. I åben forbindelse til stuen er der flot Kvik køkken med flot inventar og alt i hårde hvidevarer. Godt depotrum under trappen.

1. sal indeholder: repos, skønt soveværelse med udgang til dejlig altan altan, godt børneværelse / kontor, nyt og flot eksklusivt badeværelse fra (2016) med flot glas bruseniché med flot mosaikvæg samt flot inventar, fra badeværelse er der adgang det flot walk-in closet.

Endvidere en dejlig og hyggelig sydvendt terrasse med flotte trægulve.

En velfungerende og god andelsboligforening.

Kom og oplev en spændende og yderst eksklusiv andelsbolig!

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien er god, Gode indkøbsmuligheder i Fakta & Føtex.

Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime