Digevangen 19, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 24 DAGE - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Velindrettet familievilla med karakter og skolenær beliggenhed

Denne villa er oprindelig en ret klassisk etplansvilla, opført i nydelige, gule teglsten i 1969. Men den er efterfølgende blev opdateret og løbende renoveret, og udvidet med en sjælden sans for former og rummelighed, hvilket gør, at den i dag står som noget ganske særligt og unikt. Ja, faktisk er den en hel oplevelse i sig selv at gå på opdagelse i med spændende kurver, runde vinduer og leg med lys og loftshøjder.

Planløsningen giver dig fire værelser, hvoraf ét har eget toilet. Hertil kommer et badeværelse og ikke mindst et stort opholdsafsnit, hvor køkkenet og den store stue ligger i halvåben forbindelse, hvor en brændeovn kan sprede hygge og varme, og hvor lyset strømmer ind ad store vinduespartier. Fra såvel stuen som et af værelserne er der direkte udgang til det syd- og østvendte terrassemiljø i haven, som i øvrigt er velafskærmet af et grønt bælte op til de rekreative naboarealer ved de gamle fodboldbaner.

Endvidere god carport og redskabskur samt en skøn, og nem have.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

En spændende bolig med masser af muligheder, og masser af plads til børnefamilien.

Kontakt mig for en fremvisning på tlf. 6115 1513

Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime