Havevej 4, 9293 Kongerslev

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Attraktivt beliggende og prisvenlig villa med flot udsigt til førstegangskøberen

Villaen er beliggende med flot udsigt over byen, og huset er i 2 plan med 96 kvm. i stueplan bestående af baggang, bryggers, badeværelse, køkken, stue, udestue, og med 38 kvm. på 1. sal med 3 gode værelser. herudover ældre garage/udhus på 32 kvm. og dejlig ugeneret have med flot udsigt.

Villa er løbende renoveret med bl.a. gulve i badeværelse, baggang, forgang og køkken, tag ved skorsten, ny brændeovn i stuen, ny træterrasse mv.

En spændende bolig med masser af muligheder for eks. førstegangskøberen.

Kongerslev er en by i Himmerland med ca. 1.400 indbyggere. Kongerslev ligger 25 km sydøst for Aalborg og 15 km sydøst for Aalborg Universitet og nye planlagte Aalborg Universitetshospital. Til Hadsund og Mariager Fjord mod syd er afstanden 23 km.

Der er en god folkeskole til og med 9. klasse og et aktivt foreningsliv og idrætsklub i byen samt dagligvare/butikker samt erhvervsvirksomheder.

Kongerslev Naturpark (ved skolen) er et grønt område i byen, her er løbe- og mountainbikerute samt bålhytter og shelters. Byen er beliggende i stærkt kuperet terræn omgivet af adskillige bakker. Syd for byen ligger Kongerslev Hede der er et attraktiv natur- og bakkeområde på ca. 17 hektarer med seks gravhøje placeret rundt omkring i landskabet, og yndet udflugtmål.

Ca. 5 kilometer øst for byen strækker Danmarks største Højmose, den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat, med bl.a. besøgscentret Lille Vildmosecentret, Mulbjergene og med masser af flot natur og rigt dyreliv for naturelskere. Kun 10-15 minutter til offentlig strand og Kattegat ved Dokkedal og Øster Hurup.

Kontakt mig for en fremvisning i dag på tlf. 6115 1513