Gistrupparken 17C, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Velindrettet familievilla på lukket vænge i Gistrup

Denne indbydende etplansvilla ligger for enden af et lille, lukket vænge i Gistrup, og herfra får I under ti minutters gang til den lokale skole, børneinstitution, sportshal og gode indløbsmuligheder. Der er ligeledes let adgang til naturskønne ture i Lundby Bakker, og turen til Aalborg tager kun et kvarter i bil.

Indretningen af boligen er ligesom beliggenheden perfekt for børnefamilien. I får nemlig en særskilt forældreafdeling med eget badeværelse og et børneafsnit, der rummer to værelser samt husets andet badeværelse. Endelig er her også et værelse samt et gæstetoilet ved entréen, hvor familiens teenager vil nyde at indrette sig. De fælles hyggestunder får ligeledes fine vilkår med både to store, sammenhængende stuer og et rummeligt spisekøkken, hvor der fra begge stuer er adgang til 2 skønne terrasser, heraf 1 overdækket med hyggelig pejs, og til en dejlig og ugeneret have. Endvidere godt teknikrum, og stor dobbelt carport

Kort fortalt giver Gistrupparken 17C jer optimale muligheder for at skabe det gode familieliv i trygge omgivelser tæt på alt det, der får hverdagen til at glide let, og download nyt inspirationsmagasin under dokumenter, som viser husets skjulte muligheder.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

En spændende bolig med masser af muligheder, og masser af plads til børnefamilien.


Kontakt mig og hør nærmere med en fremvisning på tlf. 6115 1513