Digevangen 25, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 24 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Flot, velrenoveret familievilla tæt på det hele i Gistrup

Der er fine forhold for hele familien her på Digevangen 25 - inde såvel som ude samt i forhold til selve beliggenheden i Gistrup. Der ligger et grønt areal med fodboldbaner bag haven, og der er heller ikke mange minutters gang til skoven, skole og daginstitutioner samt byens egentlige idrætsfaciliteter, og indkøb.

Ejendommen fra 1966 har desuden fået en tilbygning, og renoveret af flere omgange senest i 2011, og fremstår flot renoveret ,og indflytningsklar. De 188 m2 bolig er veludnyttede og gennemtænkt disponeret, så selv den store familie let finder sig godt til rette.

Køkken-alrummet og stuen ligger i åben forbindelse og har udgang til den sydvendte terrasse. Dertil kommer et værelsesafsnit med badeværelse og tre værelser samt et stort rum, der er oplagt som eks. ekstra stue eller aktivitetsrum. I modsatte ende af huset ligger endnu et værelse samt husets andet nyere badeværelse. Udenfor er der lavet smart cykelparkering i forbindelse med carporten, og den tidligere garage er omdannet til et godt opbevaringsrum og værksted.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

En spændende, og indflytningsklar bolig med masser af muligheder, og masser af plads til børnefamilien.


Kontakt os for en fremvisning på tlf. 6115 1513