Beltoften 10, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 66 DAGE - OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Skøn og indflystningsklar bolig på en dejlig, skøn og stor grund centralt i Gistrup

Beltoften 10 er en indflytningsklar og moderne bolig med kant, som i årene 2013-2014 er fuldstændig opdateret.

Allerede fra, at man træder ind over dørtrinet, er man slet ikke i tvivl om, at her er tænkt over detaljen. Det første som falder én i øjnene er det rå New Yorker gulv, og de sorte lister, som bringer en stemning frem af ægte 60´er stil. Fortsætter man, så ser man at stilen er ført fuldstændig igennem med en lækker kombination af det nye og stilrene sammen med det ældre og charmerende udtryk, som de forskellige valg af materialer giver.

Sælger har som sagt været stort set hele boligen igennem, da den blev renoveret - både inde som ude - og der bør især nævnes udskiftningen af taget, vedligeholdelsesfrit udhæng, vinduer, efterisolering, gulvvarme i det meste af boligen, åbent køkken med egetræs elementer fra Kvik, badeværelse med ovenlysvindue, gæstetoilet, viktualierum og meget mere. Alt dette gør, at boligen i dag fremstår energivenlig og i en meget flot stand.

Boligen består af entré med garderobe, fordelingsgang, soveværelse, 2 børneværelser, lyst og lækkert badeværelse, skønt køkken i åben forbindelse med stuen, dejlig opholdsstuen med udgang til dejlig sydvendt terrasse, gæstetoilet, bryggers, viktualierum, garage og værksted samt redskabsskur og drivhus med de lækreste vindruer. Dejlig og stor have med plads til udfoldelse for børnefamilien og med delvis overdækket terrasse og flot trætrappe ned til haven, og der er adgang til stisystemet i bunden af haven. Sælger har lavet Instagramprofil for huset, hvor de fortæller forskellige ting omkring huset, se mere på Instagram: @beltoften10.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

Kom med ud at se boligen - ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513