Pollendalen 27, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 52 DAGE! - LIGNENDE SOMMERHUS SØGES TIL KØBERE SOM GIK FORGÆVES!

Attraktiv beliggende sommerhus i Lundby Bakker med flot udsigt - Renoveringsprojekt eller nedrivningsprojekt

Ældre og attrativt beliggende sommerhus beliggende på Pollendalen i det idylliske Lundby Bakker ved Gistrup. Her har man mulighed for at nyde sit eget fristed i skoven med fred og ro, men stadigvæk tæt ved Gistrup by.

Der forefindes et ældre sommerhus på 105 kvm. med 30 kvm. kælder, bestående af stue med udgang til dejlig altan med flot udsigt, ældre køkken, ældre bad/toilet, 2 værelser, udestue. Huset trænger til en totalrenovering indvendig og udvendigt eller alternativt som nedrivningsprojekt.

Huset er beliggende tæt på dejlig og kuperet (lejet) grund på 1225 kvm. tæt på bygrænsen til Gistrup. Der er en parkeringsplads nedenfor ved huset.

For at gøre det billigst muligt med skatter etc. har man her valgt at danne en fælles andelsforening (grundejerforening), der bærer udgifter til ejendomsskat, vedligehold af veje m.m. Derfor har huset status som et sommerhus på lejet grund, - og derfor er der ikke et grundareal anført, -men man får via foreningen, som man er andelshaver i, brugsretten til jordarealet. I hverdagen mærker du ikke forskellen.

Området er særdeles populært for gåture, løbeture og MTB-cykling, hvor der findes mange forskellige ruter i området, og yndet udflugtsmål.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513