Lindekrogen 7C, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Veldisponeret rækkehus med gode muligheder centralt og attraktiv belliggenhed i Gistrup

Pladsen i rækkehuset her på Lindekrogen 7C er veludnyttet, og der er mulighed for at foretage yderligere justeringer, så boligen kan opfylde netop dine krav og behov. Med den centrale placering er det let og trygt for hele familien at komme omkring i Gistrup. Børnehaven Ygdrasil ligger nærmest lige rundt om hjørnet, og også skole og indkøb er tæt på.

Boligen er i stueplan indrettet med stue, spisekøkken, bryggers og badeværelse. Fra stuen er der udgang til terrassen og en sydvendt have. Og da stuen ligger lige op ad køkkenet, er det muligt at etablere en åben forbindelse mellem disse to rum. Den veludnyttede førstesal er helliget en værelsesafdeling med hele 4 værelser, og med mulighed for at inddrage et værelse til eks. at lave et badeværelse.

Haven er som nævnt sydvendt og således velorienteret i forhold solen. Den er desuden helt afskærmet og ugeneret, og så er terrassemiljøet ganske gavmildt i sin størrelse. Endvidere god carport samt godt redskabsskur og drivhus.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

En spændende bolig med masser af muligheder for børnefamilien / førstegangskøberen.

Download nyt inspirations magasin under dokumenter, som viser husets skjulte muligheder.

Kontakt mig for en fremvisning på tlf. 6115 1513

Coronavirussen skal tages alvorligt, og jeg følger myndighedernes anvisninger, og for at minimere risikoen for smitte med coronavirus har jeg valgt at tage nye metoder i brug:

- Åbent hus arrangementer foregår nu som 1 - 1 fremvisninger, hvor man tilmelder sig 1 hold af gangen
- Jeg har håndsprit med til alle fremvisninger og åbne huse
- Jeg undlader at give hånd og holder god afstand
- Jeg er klar til at hjælpe både på telefon, mail, og videomøder / facetime