Kiplings Alle 72, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Lækker, indflytningsklar villa i familievenligt børnekvarter!

Søger I en lys, moderne og børnevenlig / familievenlig bolig? Skal det være let at komme omkring i Aalborg og omegn i det daglige, og må huset gerne være lige til at flytte ind i? Så se her:

Villaen på Kiplings Alle 72 er opført i 2017, og indrettet, så den møder alle en moderne børnefamilies eller det midaldrende par´s krav: Et stort, højloftet køkken-alrum ligger med åben forbindelse til en tilsvarende rummelig stue - begge har udgang til en sydvestvendt terrasse. Husets forældresoveværelse har eget badeværelse og walk-in-closet. I boligens modsatte ende er der yderligere tre værelser og et badeværelse. Endelig ligger bryggerset praktisk placeret lige ved indgangen. Adgangen til boligen fra den integrerede carport samt til skuret foregår tørskoet.

Haven er enkelt anlagt og af en størrelse, så den er let at overskue. Her er det med stor sandsynlighed den dejlige terrasse, der bliver det naturlige samlingspunkt for familie og venner.

Det vrimler med legende børn på vejen, men der bor fok i alle aldersgrupper, og alle hverdagens fornødenheder er tæt ved, ligesom det er tilfældet med Gigantium, svømmehal og idrætsfaciliteter samt nem tilkørsel til motorvejen via Egnsplanvej.

En spændende og indflytningsklar villa til børnefamilien eller det midaldrende par.

Kontakt mig allerede i dag for en fremvisning på tlf. 6115 1513