Kronen 12, 9260 Gistrup

SOLGT! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Flot rødstensvilla med stor carport og sydvendt terrasse.

I et attraktivt villakvarter i Gistrup ligger denne flotte 1 plans villa, der imponerer med en dejlig og solbeskinnet have samt en stor dobbelt carport.

Her bor I få minutters gang fra indkøbsmuligheder, børnehave og blot fem minutter på cykel fra skole og idrætsfaciliteter. I Gistrup finder I alt hvad I har brug for i det daglige, og samtidig er der mindre end ti kilometer til Aalborg centrum.

Villaen er opført i 1988, og præsenterer sig flot med facade i røde mursten og et nydeligt tegltag. Indenfor er stilen lys og indbydende med en god atmosfære, og en familievenlig planløsning. Fra entréen er der direkte adgang til den skønne vinkelstue opdelt med spisestue og opholdsstue med dejligt lysindfald, lige ved siden af et pænt køkken-alrum, hvor familie og venner kan samles om hygge med måltiderne, og hvor der er adgang til dejlig terrasse,

Endelig byder villaen på et rummeligt soveværelse med gode skabe, og med direkte adgang til lyst og pænt badeværelse med bruseniché, 3 gode børneværelser, et praktisk bryggers med egen indgang, gæstetoilet.

Udelivet nydes i den nydelige anlagte have med bløde plæner, og et stort, solbeskinnet terrassemiljø med god plads til hele familien. Endvidere dejlig og lukket gårdhave med godt redskabsskur.

En virkelig spændende og meget velindrettet villa, der fortjener et besøg.

Kontakt mig allerede i dag på tlf. 6115 1513, så får jeg arrangeret en fremvisning!