Fyrrebakken 5, 9293 Kongerslev

SOLGT PÅ KUN 45 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Velholdt, præsentabel, og flot familievilla med bedste beliggenhed i Kongerslev og beliggende i særdeles attraktiv, roligt og børnevenligt kvartér tæt ved skole, fritidscenter, børnehave, dagplejer, idrætsfaciliteter, indkøb, natur, strand mv. Villaen er løbende renoveret med bl.a. nyt tag, vinduer, døre, overdækket terrasse mv. Villaen er indrettet med: lys entré med adgang til kælder og til stueplan, stort køkken/alrum med hyggelig brændeovn og dejligt lysindfald, dejlig opholdsstue med udgang til skøn overdækket terrasse, herfra adgang til endnu en opholdsstue samt pejsestue, hvor der er udgang til terrassen, pænt gæstetoilet, stort alrum (legerum), 2 børneværelser, stort soveværelse med skabsplads, pænt badeværelse med bruseniché og gulvvarme. Kælderplan er indrettet med stort disponibelt rum, toilet, 3 gode disponible rum, fyrrum, værksted. Endvidere god garage og carport samt redskabsrum, skøn, dejlig og ugeneret terrasse og flot have, rundt om huset er der flot flisebelægning med flotte bede med flotte buske.

En spændende villa med masser af muligheder og med masser af plads til den pladskrævende børnefamilie og skal absolut opleves!

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!

Kongerslev er en by i Himmerland med ca. 1.400 indbyggere. Kongerslev ligger 25 km sydøst for Aalborg og 15 km sydøst for Aalborg Universitet og nye planlagte Aalborg Universitetshospital. Til Hadsund og Mariager Fjord mod syd er afstanden 23 km. Der er en god folkeskole til og med 9. klasse og et aktivt foreningsliv og idrætsklub i byen samt dagligvare/butikker samt erhvervsvirksomheder. Kongerslev Naturpark (ved skolen) er et grønt område i byen, her er løbe- og mountainbikerute samt bålhytter og shelters. Byen er beliggende i stærkt kuperet terræn omgivet af adskillige bakker. Syd for byen ligger Kongerslev Hede der er et attraktiv natur- og bakkeområde på ca. 17 hektarer med seks gravhøje placeret rundt omkring i landskabet, og yndet udflugtmål. Ca. 5 kilometer øst for byen strækker Danmarks største Højmose, den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat, med bl.a. besøgscentret Lille Vildmosecentret, Mulbjergene og med masser af flot natur og rigt dyreliv for naturelskere. Kun 10-15 minutter til offentlig strand og Kattegat ved Dokkedal og Øster Hurup.