Knasten 90, 9260 Gistrup

SOLGT TIL PRISEN PÅ KUN 16 DAGE! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Andelsrækkehus med super beliggenhed tæt ved Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane

Andelsrækkehus med god indretning og med nyere tag fra (2008/2009) samt nye gavlbeklædninger og andel ligger som nr. 1 i rødstenskædehus med 3 andele.

Andelsbolig er på 91 kvm. boligareal i 2 plan indeholdende: lys entré, lyst badeværelse med hvide klinker på gulv og med gulvvarme, lyst skabsarrangement med vask samt bruseniché i hjørnet, bryggers med bord og masser af skabs- og hyldeplads og med vaskemaskine og tørretumbler, fra bryggers er der udgang til dejlig sydøstvendt terrasse, og til parkeringsplads, lyst køkken med lyse låger og laminatbordplade i åben forbindelse til stuen, Hyggelig og lys stue med dejligt lysindfald fra vinduesparti. Adgang fra stuen til dejlig lukket terrasse og mod vest. 1. sal er der 3 gode værelser med laminatgulve, heraf soveværelse med 4 skabe, mindre depotrum til opbevaring, repos. Endvidere mindre redskabsskur, og der er parkeringspladser lige ved andelsboligen.

Fra Knasten er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i 3 min. afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne.

Kom og oplev en spændende andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed! Se mere om andelsboligforeningen på www.bogeknasten.dk

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads, grill- og bålplads samt fodboldbane. Beliggenheden med Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane som nærmeste naboer giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.