Knasten 90, 9260 Gistrup

SOLGT TIL PRISEN PÅ KUN 16 DAGE! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Andelsrækkehus med super beliggenhed tæt ved Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane

Andelsrækkehus med god indretning og med nyere tag fra (2008/2009) samt nye gavlbeklædninger og andel ligger som nr. 1 i rødstenskædehus med 3 andele.

Andelsbolig er på 91 kvm. boligareal i 2 plan indeholdende: lys entré, lyst badeværelse med hvide klinker på gulv og med gulvvarme, lyst skabsarrangement med vask samt bruseniché i hjørnet, bryggers med bord og masser af skabs- og hyldeplads og med vaskemaskine og tørretumbler, fra bryggers er der udgang til dejlig sydøstvendt terrasse, og til parkeringsplads, lyst køkken med lyse låger og laminatbordplade i åben forbindelse til stuen, Hyggelig og lys stue med dejligt lysindfald fra vinduesparti. Adgang fra stuen til dejlig lukket terrasse og mod vest. 1. sal er der 3 gode værelser med laminatgulve, heraf soveværelse med 4 skabe, mindre depotrum til opbevaring, repos. Endvidere mindre redskabsskur, og der er parkeringspladser lige ved andelsboligen.

Fra Knasten er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i 3 min. afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne.

Kom og oplev en spændende andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed! Se mere om andelsboligforeningen på www.bogeknasten.dk

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads, grill- og bålplads samt fodboldbane. Beliggenheden med Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane som nærmeste naboer giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.