Damstræde 21, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ KUN 16 DAGE! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Nu udbydes velholdt, lys, hyggelig og indflytningsklar andelsrækkehus fra 1986 til salg. Andelsrækkehuset er på 102 kvm. Stort vinduesparti mod syd med hyggelig terrasse. Her kommer der et fantastisk lysindfald ind i boligen. Derudover tilhørende redskabsskur og fælles privat parkeringsplads tæt ved boligen samt fælleslokaler. Andelen er centralt beliggende i selve Aalborg Universitetsområde i rolige og grønne omgivelser og i kort afstand til eksempelvis børnehave, skole, indkøb, Gigantium og det kommende nye supersygehus og tæt til motorvej E45 og Aalborg mv.

Andelsbolig indeholder: lys entré, skøn og lys stue med udgang til dejlig og nyere sydvendt terrasse, i åben forbindelse til stuen er der pænt HTH køkken med inventar og alt i hårde hvidevarer. 1. sal indeholder: repos, rummeligt soveværelse, ¨2 gode børneværelser, nyere og flot badeværelse fra (2009) med gulvarme, glasbruseniche og håndklædetørrer, depotrum under trappen.

Endvidere en dejlig og hyggelig sydvendt terrasse med flot stensætning og indbygget LED belysning.

Kom og oplev en spændende andelsbolig!

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!

Gigantium ligger i gåafstand, her er bla. svømmehal med wellness faciliteter, skøjtehal, håndbold, fodbold. Der er ikke langt til Aalborg centrum og busforbindelserne hertil er rigtig gode. Samtidig er man tæt på grønne områder - skov. - og man kan nemt cykle til Lundby Bakker, et skønt og rekreativt område. Pga. et stigende antal studerende og pendlende mellem Aalborg midtby og Aalborg Øst, planlægges der for øjeblikket med en busbane, som skulle gøre transporten 30-40% hurtigere end normalt. Dette er en del af Aalborg Øst´s byudviklingsprojekt og det kommende Supersygehus. Husene i foreningen er attraktive og økonomien i Andelsboligforeningen er god, og der er udarbejdet en 10 års vedligeholdsplan for hele foreningen. Lånene er ifm. dette blevet omlagt, og det betyder, at den nuværende lave husleje forbliver uændret de næste 1 - 2 år - til 2019/2020. Med blot 1 km til nærmeste indkøbsmuligheder (Føtex/Fakta), 100 meter til børnehave og samme afstand til Aalborg Universitet, er boligen særdeles centralt beliggende.