Guldrankevej 1, 9293 Kongerslev

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Villaen er beliggende i særdeles attraktiv, roligt og børnevenligt kvarter tæt ved skole, fritidscenter, børnehave, dagplejer, idrætsfaciliteter, indkøb, natur, strand mv. Villaen er løbende renoveret med bl.a. nyt tag, gavle, vinduer, køkken, døre, gulve, lofter, flisebelægning mv.

Villaen er indrettet med: lys entré med tæpper og garderobe, fordelingsgang, lyst gæstetoilet, lyst og pænt køkken/alrum i lyse materialer og med alt i hårde hvidevarer mv. samt udgang til dejlig terrasse og med spisestue, dejlig og lys opholdsstue med tæpper og med økonomisk pillebrændeovn, , lyst bryggers og baggang med klinker og med udgang til terrasse samt have, lyst soveværelse med masser af skabsplads og trægulve, 4 gode børneværelser med skabe og trægulve, i huset er der flotte trægulve samt flotte klinker i bryggers, badeværelse og toilet.

Stor garage på 33 kvm. skøn, dejlig og ugenert sydvendt terrasse, dejlig og nem have med flot udsigt, rundt om huset er der flot flisebelægning med flotte bede med flotte buske.

Ejendommen er opvarmet med naturgas og pillebrændeovn, og er ikke tilsluttet fjernvarme og giver dermed et lavt varmeforbrug mv.

En spændende villa med masser af muligheder og med god plads til den pladskrævende børnefamilie og skal absolut opleves!

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!


Kongerslev er en by i Himmerland med ca. 1.400 indbyggere. Kongerslev ligger 25 km sydøst for Aalborg og 15 km sydøst for Aalborg Universitet og nye planlagte Aalborg Universitetshospital. Til Hadsund og Mariager Fjord mod syd er afstanden 23 km. Der er en god folkeskole til og med 9. klasse og et aktivt foreningsliv og idrætsklub i byen samt dagligvare/butikker samt erhvervsvirksomheder. Kongerslev Naturpark (ved skolen) er et grønt område i byen, her er løbe- og mountainbikerute samt bålhytter og shelters.
Byen er beliggende i stærkt kuperet terræn omgivet af adskillige bakker. Syd for byen ligger Kongerslev Hede der er et attraktiv natur- og bakkeområde på ca. 17 hektarer med seks gravhøje placeret rundt omkring i landskabet, og yndet udflugtmål. Ca. 5 kilometer øst for byen strækker Danmarks største Højmose, den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat, (som det er planlagt får status af Nationalpark) med bl.a. besøgscentret Lille Vildmosecentret, Mulbjergene og med masser af flot natur og rigt dyreliv for naturelskere. Kun 10-15 minutter til offentlig strand og Kattegat ved Dokkedal og Øster Hurup.