Tinghøjvej 6, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 7 DAGE - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Velholdt villa med attraktiv beliggenhed - tæt på det hele i Gistrup.

Denne nydelige og meget velholdte villa finder du på Tinghøjvej 6 helt centralt i Gistrup. Du kommer således til at bo tæt på det hele i byen, eksempelvis både til skolen, idrætsfaciliteter, indkøb og skoven. Den velplejede villa byder på mange muligheder, og her får du 118 m2 bolig at gøre godt med, som suppleres af en fin kælder på 28 m2 og en muret garage på 18 m2 på den i alt 836 m2 store grund. Villaen er løbende renoveret med bl.a. gæstetoilet, badeværelse og bryggers.

Villaen er indrettet med en rummelig stue, der ligger i forbindelse med køkkenet, og hvorfra der er udgang til den sydvestvendte, overdækkede terrasse. Køkkenet ligger i praktisk forlængelse af bryggerset, og herfra er der udgang og nem nedgang til kælderen, som byder på virkelig god og højloftet plads. Tilbage i stueplan er der i husets modsatte ende både gæstetoilet og badeværelse samt soveværelse og værelse, begge med fin garderobeplads i indbyggede skabe.

Haven er lige så velholdt og nydelig som boligen inden døre. Og den er fuldkommen afskærmet og privat.

Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

En spændende bolig med masser af muligheder for førstegangskøberen.


Kontakt mig for en nærmere præsentation på tlf. 6115 1513