Stammen 112, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ 51 DAGE! - LIGNENDE VILLA SØGES TIL KØBERE!

OMRÅDE
Velkommen til Stammen i hyggelige Gistrup, hvor denne skønne villa ligger og venter på sin nye familie - perfekt for børnefamilien. Her i byen får ungerne trygge rammer at vokse op i, og med folkeskole og integreret vuggestue, børnehave og sportsaktiviteter, er der alt, hvad I behøver på den front. Og I skal heller ikke bekymre jer om dagligdagens indkøb, for 950 meter fra hoveddøren ligger både en Fakta og Superbrugsen ved siden af den lokale blomsterhandel, tanken, slagteren og bageriet. På trods af den hyggelige landsbystemning har I kun 8,8 kilometer ind til Aalborg Centrum. Samtidig ligger villaen tæt ved Ørnehøj Golfbane, og tæt på den flotte natur i Lundby Bakker, hvilket giver mulighed for mange aktivitetsmuligheder (golf, gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne. Gistrup er en attraktiv by og forstad til Aalborg, og ligger tæt på det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, og tæt på AAU, NOVI og Gigantium.


EJENDOM
Ejendommen står smukt for enden af den rolige og lukkede vej Stammen i nummer 112. Villaen er opført i 1977, og den er løbende renoveret, så den dagen i dag står knivskarpt og snorlige. Boligen omkranses af en skøn havegrund, hvor græsplænen indbyder til børneleg og gode stunder for hele familien, mens terrassen nærmest inviterer til hyggelige grillaftener i aftensolen med både venner og familie. I starten af haven ligger desuden også carporten med et skur i forlængelse, hvor der eksempelvis kan indrettes værksted, så haveredskaberne kan gemmes væk.


INDRETNING
Indendørs råder villaen over 183 kvadratmeter fordelt over en entré, et køkken, en stue og udestue, fire værelser, et bryggers, et WC og et badeværelse. Her er flotte gulve, kvalitetsmaterialer og massere af charme. Takket være hjemmets imponerende vinduespartier venter her en lys og indbydende atmosfære, som især føles i udestuen. Her er giver panoramavinduerne udsigt over den skønne, grønne have, og her sætter ovenlysvinduerne lige prikket over i'et. Billederne taler vist for sig selv! Her på Stammen 112 får I et hjem, der passer perfekt til alle, der nægter at gå på kompromis med kvalitet og albuerum. Jeg er klar med en fremvisning - ring på tlf. 6115 1513