Nygårdsvej 17, 9260 Gistrup

SOLGT TIL PRISEN PÅ KUN 6 DAGE! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL VENTENDE KØBERE!

Attraktiv beliggende 1 plans villa med stor grund på 790 kvm. og tæt på Gistrup skole. Villaen beliggende i attraktiv kvarter i Gistrup tæt på Gistrup skole og idrætsfaciliteter mv., og er på 102 kvm. samt 17 kvm. garage, og velegnet til et renoveringsprojekt med mulighed for tilbygning.

Villaen er indrettet med: entré, fordelingsgang, ældre badeværelse med badekar, ældre køkken, bryggers med udgang til haven, stor, lys og dejlig stue med godt lysindfald, 1 værelse, soveværelse med skabe, gang/værelse.

Dejlig og ugeneret have, god garage på 17 kvm., stor fllisebelagt indkørsel, udhus og drivhus mv.

Villaen ligger meget tæt på skole, fritidsordning, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, hvilket ikke mindst er attraktivt når børnene skal bringes og hentes til sportsaktiviteter i de mørke vinteraftener. Samtidig ligger villaen tæt ved Ørnehøj Golfbane, og tæt på den flotte natur i Lundby Bakker, hvilket giver mulighed for mange aktivitetsmuligheder (golf, gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.

Gistrup er en attraktiv by og forstad til Aalborg. Der er et godt udbud af dagligvarebutikker. Gistrup ligger tæt på det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, og tæt på AAU, NOVI og Gigantium mv. og kun 10-15 min. fra Aalborg Centrum.

Kom og oplev en villa med masser af muligheder for eks. førstegangskøberen.


Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513