Teglbakkevej 13, Skelund, 9560 Hadsund

SOLGT! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Villaen beliggende i attraktiv kvarter i Skelund, og er på 205 kvm., hvoraf 120 kvm. i stueplan og 85 kvm. på 1. sal samt udhus på 50 kvm. Villaen er indrettet specielt med henblik på de krav og ønsker, som børnefamilier stiller, og med 4 værelser og 3 stuer er der masser af plads til den store børnefamilie. Villaen er totalrenoveret i 1998 og løbende vedligeholdt og fremtræder i flot stand og indflytningsklar.

Villaen er indrettet med:åben entré med flot trappe til 1. sal samt i åben forbindelse til dejligt og lyst Svanekøkken med flotte gulve, fra køkken adgang til hyggelig spisestue med flotte trægulve samt hyggelig brændeovn og med udgang til dejlig terrasse, dejlig opholdsstue, fra spisestuen adgang til dejligt lyst og stort soveværelse med masser af skabsplads, mindre gang, lyst og flot gæstetoilet med vaskesøjle, stort værelse med udgang til terrasse og have.

1. sal består af dejlig og lys opholdsstue med godt lysindfald samt flotte synlige bjælker, og der er mulighed for at lave ekstra værelse, 2 store og gode børneværelser med hems samt gode opbevaringsmuligheder, stort og lyst badeværelse med bruseniché og badekar og lyst inventar.

Dejlig og velanlagt parklignede have med 2 dejlige terrasser. Der er gode parkeringspladser ved villaen samt et godt udhus med redskabsrum og værksted samt mindre brændeskur og fuglebur.

Villaen ligger meget tæt på skole til og med 4. klasse, fritidsordning, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, hvilket ikke mindst er attraktivt når børnene skal bringes og hentes til sportsaktiviteter i de mørke vinteraftener.

Skelund er en aktiv landsby og med et aktivt foreningsliv med bl.a. Skelund Midtpunkt, huser byens forskellige arrangementer, idrætsklub mv. se mere på: www.skelund.dk og ligger 8 km nordøst fra Hadsund og kun 35 minutters kørsel til det nye supersygehus ved Aalborg.

Kom og oplev en spændende villa med central og attraktiv beliggenhed og en villa med masser af muligheder for børnefamilien og en villa med sjæl!

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!