Stammen 43, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 14 DAGE! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Attraktiv 1 plans villa beliggende på stor hjørnegrund på 840 kvm. og med flot udsigt. Villaen beliggende i attraktiv kvartér i Gistrup tæt på Gistrup skole og idrætsfaciliteter mv.

Villaen er på 129 kvm. samt 40 kvm. carport og udhus er indrettet med: lys entré, toilet, fra entré adgang til værelse, stor og lys opholdsstue med nyere loft samt med udgang til dejlig sydvendt terrasse, pænt køkken med spiseplads, stort bryggers/baggang med loftlem, bord, vask og skabe, fordelingsgang, pænt badeværelse med bruseniché og karbad, nyere toilet og med gulvvarme, 2 gode børneværelser med skabe samt stort soveværelse med masser af skabsplads,

Dejlig, nem og ugeneret have med flot udsigt over naturen og dejlig sydvendt terrasse, drivhus samt god carport og udhus.

Villaen ligger meget tæt på skole, fritidsordning, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, hvilket ikke mindst er attraktivt når børnene skal bringes og hentes til sportsaktiviteter i de mørke vinteraftener. Samtidig ligger villaen tæt ved Ørnehøj Golfbane, og tæt på den flotte natur i Lundby Bakker, hvilket giver mulighed for mange aktivitetsmuligheder (golf, gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.

Gistrup er en attraktiv by og forstad til Aalborg. Der er et godt udbud af dagligvarebutikker. Gistrup ligger tæt på det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, og tæt på AAU, NOVI og Gigantium mv. og kun 10-15 min. fra Aalborg Centrum.

Kom og oplev en villa med masser af muligheder eks. tilbygning mv. og velegnet til førstegangskøberen, børnefamilien mv.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513