Knasten 50B, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 8 DAGE! - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Flot andelshus i dobbelthus, helt op til Lundby Krat og Ørnehøj Golfklub, samt tæt på det kommende supersygehus, attraktivt beliggende i Gistrup i roligt område.

Boligen er indrettet med lys entre med masser opbevaringsplads i nyere Boform skabe fra gulv til loft samt godt depotrum til opbevaring, fra entréen er der adgang til nyere og lyst Boform køkken med flot detalje med kig til stuen og lysindfald fra stuen samt med spiseplads, dejlig, lys og hyggelig stue med stort glasparti sikrer et dejligt lysindfald, udgang til 2 dejlige terrasser, som vender rigtigt i forhold til at have solen hele dagen og nem have omgivet af flot bøgehæk. Fra stue er der trappe til 1. sal. Her er tre gode værelser, og lyst badeværelse med gulvvarme samt vaskesøjle. Alle hvidevarer medfølger. Der er et godt loftrum med masser af opbevaringsplads, Der er tilhørende carport m/skur med til boligen.

En stor del af andelsboligforeningens arealer er udlagt til fælles friarealer, og mellem de mange grønne områder er der indrettet legeplads, boldbane, amfiteater, bålplads og petanquebane. Til foreningen hører også et dejligt fælleshus, velegnet til familiesammenkomster, fester, børnefødselsdage o. lign. Bolig og foreningen bør opleves, og foreningen er gældfri samt en meget lav boligydelse

Fra Knasten er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i 3 min. afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne.

En børnevenlig, spændende og attraktiv andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed!

Se mere om andelsboligforeningen på www.abknasten.dk

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads, grill- og bålplads, petanquebane samt fodboldbane. Beliggenheden med Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane som nærmeste naboer giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.