Vestergaardsvej 43B, 9293 Kongerslev

SOLGT! - LIGNENDE RÆKKEHUS SØGES TIL KØBERE!

Rækkehuset er i 1 plan og består af 74 kvm. boligareal og beliggende som midterste rækkehus ud af 3. Derudover tilhørende carport og redskabsrum på 12 kvm., grønt fællesareal og med dejlig ugeneret sydvendt terrasse og have.Huset er delvis moderniseret med bl.a. nyere vinduer, køkkenlåger mv.

Rækkehus er indrettet med: lys entré / gang, pænt og lyst badeværelse med toilet, skabsarrangement med vask, bruseniché samt vaskemaskimne og tørretumbler, fra gang adgang til soveværelse med skabe, separat og lyst køkken med spiseplads og forfrisket med nye låger og skabsgreb, hyggelig, lys og dejlig opholdsstue med udgang til dejlig sydvendt terrasse og have (der kan genetableres ekstra værelse i stuen, hvis der er behov for dette).

Endvidere skønt havehus på 8 kvm. samt dejlig terrasse, som kan forlænge de lange og skønne sommeraftener.

En attraktiv, nem og overskuelig bolig perfekt for eks. førstegangskøberen eller seniorkøberen, og kun 12 min. kørsel til det nye Supersygehus.

Der er planlagt nyt fibernet fra Bredbånd Nord fra omkring august 2016.

Kongerslev er en by i Himmerland med ca. 1.400 indbyggere. Kongerslev ligger 25 km sydøst for Aalborg & 15 km sydøst for Aalborg Universitet & nye planlagte Aalborg Universitetshospital. Til Hadsund & Mariager Fjord mod syd er afstanden 23 km. Der er en god folkeskole til & med 9. klasse & et aktivt foreningsliv & idrætsklub i byen samt dagligvare/butikker & erhvervsvirksomheder. Kongerslev Naturpark (ved skolen) er et grønt område i byen, her er løbe- og mountainbikerute samt bålhytter og shelters. Byen er beliggende i stærkt kuperet terræn omgivet af adskillige bakker. Hvert år i august måned afholdes Kongerslev Heste- & Kræmmermarked. Syd for byen ligger Kongerslev Hede der er et attraktiv natur- & bakkeområde på 17 hektarer med seks gravhøje placeret rundt omkring i landskabet, & yndet udflugtmål. 5 kilometer øst for byen strækker Danmarks største Højmose, den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat med bl.a. besøgscentret Lille Vildmosecentret, Mulbjergene med masser af flot natur & rigt dyreliv for naturelskere. 10-15 minutter til offentlig strand & Kattegat ved Dokkedal & Ø. Hurup.