Toppen 62, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE MIT KØBERKARTOTEK!

Charmerende rækkehus med potentiale i hjertet af Gistrup

Rækkehus med skøn terrasse og attraktiv beliggenhed i børnevenligt og roligt område.

På den dejlige og skønne overdækkede træterrasse og skønne have, venter fine rammer om udelivet med gode solchancer hele dagen igennem.

Inden døre er der bestemt også meget at glæde sig til, for boligens 91 kvadratmeter samt hems og i ét plan har en dejlig lys atmosfære. Rækkehuset trænger til en opdatering og her er der masser af muligheder for at sætte sig eget præg.

Boligen byder på soveværelse og 2 gode værelser, et badeværelse, et rummeligt køkken med spiseplads og en stor stue, hvorfra der er udgang til dejlig overdækket træterrasse og haven. Endvidere godt bryggers. Fra entréen er der desuden blot få skridt til husets garage. samt integreret redskabsskur.

Beliggenheden er mindst lige så attraktiv som selve huset, for I får et trygt og roligt nærmiljø med legeplads, stisystem til bus, indkøb, daginstitutioner, skole og fritdsaktiviteter, og samtidig er der let adgang til alle Gistrups gode tilbud som Lundby Bakker, golfbane.
Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder, pizzaria, frisør m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

En spændende bolig med masser af muligheder for førstegangskøberen eller seniorparret.

Book en fremvisning allerede i dag og få mange flere detaljer.