Parallelvej 19, 9210 Aalborg SØ

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Nydelig etplansvilla i Visse.

Parallelvej 19 byder på denne nydelige etplansvilla på 114 kvadratmeter, som byder på god plads til hele familien, og har I behov for yderligere albuerum, er der mulighed for tilbygning til huset. Boligen ligger i et attraktivt kvarter og er velegnet til førstegangskøberne. Ud til vejen præsenterer huset sig flot med sin rødstensfacade samt murede garage for enden af den flisebelagte indkørsel.

Køkken og stue er placeret i forbindelse med hinanden, hvilket giver jer et åbent forløb mellem de to rum. Stuens vinkelform gør det nemt at indrette en afdeling til spisebordet og en til sofaen i ét og samme rum, ligesom pejsen og den gule murstensvæg understreger den hyggelige atmosfære i rummet.

Værelsesafdelingen er placeret i husets sydlige ende og består af tre fine værelser, der kan indrettes til voksne samt børn, og som samtidig giver jer mulighed for at skabe et aflukket hjemmekontor eller hobbyrum. Badeværelset finder I lige overfor, og hjemmet har herudover et funktionelt bryggers til vasketøjet.

Fra stuen er der direkte udgang til en sydvendt terrasse, hvor I kan samles om havebordet. Selve haven er velholdt med græsplæne og enkel beplantning, hvilket også gør haven ganske nem at vedligeholde i dagligdagen.

Bosætter I jer her, får I et fint hjem i et populært kvarter, og I vil samtidig heller ikke have langt til alle hverdagens gøremål. Der er gode daginstitutioner og indkøb hos den lokale Spar Købmand i gåafstand, ligesom gode forbindelse til skole og fritidsaktiviteter og naturskønne omgivelser i Kongshøjskoven og Poulstrup Sø er i umiddelbar cykelafstand fra boligen og hvor der er muligheder for at nyde naturen eller motionere med gang, løb eller cykel. Det centrale Aalborg er blot et kvarters kørsel i bil herfra, så I vil heller ikke være langt fra byens mange muligheder.

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513