Damstræde 9, 9220 Aalborg Øst

SOLGT PÅ KUN 24 DAGE OG LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Hyggelig og indflytningsklar 4 værelses andelsbolig beliggende ved Aalborg Universitet.

Nu udbydes dette særdeles velindrettede rækkehus beliggende tæt på mange gode faciliteter. Huset ligger i gåafstand til Aalborg Universitet, og tæt på Gigantium. Ligeledes er der flere indkøbsmuligheder i nærheden, og samtidig er boligen tæt på grønne områder fx Bundgårdsparken, og de mange veletablerede stisystemer tager jer godt og sikkert rundt i området. Der er særdeles gode busforbindelser til bl.a. Aalborg midtby og lufthavnen med den nye Plusbusstation.
Der er 700 meter til Herningvej Skole, 900 meter til Aalborg Handelsskole, to kilometer til AAU Business School, og Universitet ligger lige ved siden af. Og blot 6 km. fra adressen tilbyder Aalborg centrum oplevelser, byliv og cafeer for enhver smag.

Der er tale om en god andelsforening med velholdte fællesarealer med borde-bænke-sæt, grønne områder og en legeplads til børnene.

Denne andelsbolig byder på en lys entre, med nye klinker fra 2022. Derudover et stort køkken/alrum med nyt lyst køkken fra 2021. Køkkenet er i sammenhæng til stuen. Der er lyse bøge parketgulve i hele boligen, som er slebet og lakeret i 2021. I stuen er der god plads til både spisebord og sofa, og her er adgang til terrassen. Boligen byder på et flot lysindfald i stuen, med højt til loftet.
1. sal byder på repos og 3 værelser, hvoraf det ene værelse aktuelt er indrettet som Walk-in-closet, det andet værelse har adgang til hyggelig altan. Der er lyst badeværelse fra 2009 med stenbordplade og HTH-skabe samt vaskemaskine, som kan tilkøbes. Alle radiatorer i boligen er udskiftet i 2021.

Alt i alt en velholdt og indflytningsklar bolig.

Til boligen hører et skur på 5 m2. Herudover er der fælles cykelrum og aflåst fællesrum med haveredskaber m.m. Tæt ved boligen ligger en fælles privat parkeringsplads, som er indhegnet, og som man har egen p-licens til.

Andelsforeningen Bohrparken er arkitekttegnet fra 1986, og har en bestyrelse som vedligeholder og forbedrer ejendommen løbende ifølge en 15-årig vedligeholdelsesplan, hvormed der er kommet nyt tag og nye døre/vinduer for nyligt.

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513