Nøvlingparken 5, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Indflytningsklar etplansvilla i skønne Nøvling

Lidt syd for Aalborg, i landsbyen Nøvling, finder I denne fine villa, der venter på at blive jeres nye hjem. Huset er et godt førstegangskøb, da det er lige til at flytte ind i. Dertil rummer det 102 velindrettede m2 med masser af plads til familiesamvær og en skøn have, der giver en fortrinlig ramme om hverdagen. Velkommen til Nøvlingparken 5.

Ejendommen er opført i 1984 og præsenterer sig yderst velholdt og nydelig. Dertil tilbyder villaen mange muligheder for at sætte jeres eget præg. Det positive indtryk fortsætter inden døre, hvor et rummeligt og lyst opholdsmiljø udfolder sig.

Rummet består af et stilrent køkken i åben forbindelse med en vinkelstue, hvor et herligt dagslys strømmer ind fra brede vinduer. Den indretningsvenlige stue giver plads til både sofagruppe og spisebord, hvor brændeovnen sørger for en hyggelig stemning i rummet.

I kan desuden se frem til et dejligt soveværelse med indbygget skab samt yderligere to værelser, der egner sig glimrende som børneværelser eller arbejdsværelse. Dertil får I også et pænt og nyt badeværelse med en muret bruseniche samt et praktisk bryggers med egen indgang og vaskefaciliteter.

Udenfor kan I glæde jer til en stor, hyggelig have med flere solrige terrasser. Herude får I en skøn oase til de lune sommerdage, hvor I ganske uforstyrret kan nyde solen hele dagen. Grunden på 979 m2 rummer også en carport samt et skur med opbevaringsmuligheder. Der ligger fælles areal / legeplads, som hører med til grundejerforeningen.

I Nøvling kan I se frem til et aktivt foreningsliv. Daginstitution og skole er blot en tre minutters cykeltur væk, mens indkøb kan klares i Gistrup, hvor gode stisystemer fører jer sikkert på vej på under et kvarter. I nærheden har I også flere smukke naturområder såsom Lundby Bakker, og så er der kun 15 minutters køretur ind til Aalborg.

Ring på tlf. 61151513 for fremvisning..