Bladet 20, 9260 Gistrup

SOLGT TIL PRISEN PÅ KUN 1 MÅNED - LIGNENDE ANDELSBOLIG SØGES TIL KØBERE SOM GIK FORGÆVES

Velindrettet andelsrækkehus i naturskønne omgivelse og med attraktiv beliggenhed tæt på skoven og golfbanen

Med adresse her i andelsrækkehuset på Bladet 20, Gistrup bor du omgivet af grønt og i det attraktive Gistrup, Samtidig kan du etablere dig med en særdeles fornuftig boligøkonomi. Boligen ligger i et grønt og børnevenligt område med kort afstand til alle hverdagens gøremål såsom skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, AAU, Nordjyske motorvej, og det nye supersygehus.

Boligen er fremstår i lys og fin stand, og det er tydeligt, at planløsningen er virkelig gennemtænkt og veludført med henblik på at skabe gode rum, undgå spildplads samt at sikre en skøn kontakt til de grønne omgivelser. Stueplan er disponeret med en forgang og nyt bryggers med opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Resten af stueplan er helliget opholdsmiljøet, hvor nyt køkken og stue ligger i åben forbindelse, og hvorfra der er udgang til skøn sydvendte terrasse og skønne have og med skønt lysindfald. 2 gode værelser, lyst og pænt badeværelse med bruseniché.. Endvidere 2 hyggelige terrasser og skøn have, god carport og godt redskabsskur samt brændeskur. Boligen er i 1 plan på 95 kvm. og der er mulighed for at udnytte 1. sal til at lave eks. ekstra værelser og stue.

En spændende og attraktiv bolig med masser af muligheder og god og velfungerende andelsboligforening med folk i alle aldre. Andelsboligen står tom nu og kan overtages med hurtig overtagelse.

Andelsforeningen har på generalforsamling vedtaget at husene, 13 i alt, i 2023 skal have nyt tegltag, nyt undertag, isolering, nye tagrender, nye døre mv. Heri er indregnet ombygningsomkostninger. Boligydelsen stiger altså IKKE pga ombygningen, men er indregnet i boligydelsen Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, gymnastik, motionscenter, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen stor og god skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satelitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

Velkommen til Bladet 20.

Kontakt mig for fremvisning af boligen.