Vaarstvej 160, Vaarst, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE I KØBERKARTOTEK

Spændende landejendom med 18 hektar jord og med flot udsigt over marker og natur.

I rolige omgivelser uden for den hyggelige landsby Vaarst ligger denne gode landejendom, der med over 18 hektar jord, et stuehus på 144 m2 og rummelige udhuse giver jer et væld af muligheder. Stuehuset har to stuer, et køkken og et nyere badeværelse i stueplan, mens der på førstesalen er tre værelser, et toilet og et møblerbart repos. Dertil kommer kælderen på 30 m2 med god opbevaringsplads.

Der er to udhuse på grunden, som samlet set udgør 320 m2 opbevaringsplads, hvilket gør ejendommen velegnet til mange formål såsom hestehold, håndværksvirksomhed, webshop eller gårdbutik. Hvis I vælger at udnytte det jordareal til jordbrug, har I plads til maskiner i den rummelige lade, og der er også mulighed for at frasælge ca. 16 ha. jord fra ejendommen. Ved stuehuset er der desuden en stor og hyggelig have med en terrasse. I får en flot udsigt over marker og natur.

De to stuer byder på en hyggelig stemning, og i den største af disse er der vinduer mod syd, øst og vest, hvilket giver godt med lys i dagtimerne. Mod øst har I et smukt kig ud over jeres mark. Fra spisestuen er der forbindelse til køkkenet, som har godt med bord- og skabsplads. Badeværelset i forbindelse med entréen afrunder stueplanet. Ovenpå finder I soveafsnittet med tre gode værelser og et toilet, mens kælderen har to disponible rum og et fyrrum.

I bosætter jer i rolige omgivelser under én kilometer fra Vaarst, hvor I finder et godt foreningsliv med fodboldbaner og en børnehave, mens I finder skole og indkøbsmuligheder i Fjellerad, som ligger en kort køretur væk. Ét af de største plusser ved adressen er nærheden til en kæmpe legeplads og skoven, hvor I kan nyde de skiftende årstider på tætteste hold. Endelig er I ikke langt fra det nye supersygehus og Aalborg Universitet og Aalborg, som I kan nå på omkring 10-15 minutter i bil og der er gode busforbindelser til og fra Aalborg.

En spændende ejendom med masser af muligheder.

Ring for fremvisning eller spørgsmål på tlf. 6115 1513