Mannadalen 77, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 14 DAGE - LIGNENDE HUS / GRUND SØGES TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK!

Stort potentiale på stor og højt beliggende fritidsgrund med skøn udsigt

Midt i de skovklædte Lundby Bakker finder du denne spændende fritidsejendom. Her kan du se frem til at kunne nyde dine ledige stunder og fridage i komplet ugenerede rammer helt tæt på naturen - og også med alle byens faciliteter inden for meget overskuelig afstand.

Ejendommen er opført i 1970 og byder på et boligareal på 90 m2 på en hele 3.366 m2 stor, kuperet naturgrund. Det vil være en overdrivelse at sige, at fritidshuset er lige til at overtage og tage i brug. Det trænger til en del renovering og opgraderinger. Alternativt vil det også være en mulighed simpelthen at erhverve ejendommen med henblik på nedrivning og efterfølgende opførelse af et nyt hus.

Vælger du at renovere, er den nuværende planløsning ganske velfungerende: Størstedelen af pladsen udgøres af et opholdsafsnit med køkken, alrum og stue ud i ét, og herfra er der udgang til terrassen. Et separat afsnit byder derudover på to værelser og et brusebadeværelse.

Området er særdeles populært for gåture, løbeture og MTB-cykling, hvor der findes mange forskellige ruter i området, og yndet udflugtsmål.

Kontakt mig for at kigge nærmere på den dejlige ejendom på tlf. 6115 1513.