Sønder Tranders Vej 171, Sdr. Tranders, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ KUN 1 MÅNED - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE SOM GIK FORGÆVES OG TIL KØBERE I MIT KØBERKARTOTEK

Flot moderniseret liebhaver ejendom centralt i Sønder Tranders

I denne flotte ejendom får I god plads og mange muligheder i den hyggelige landsby Sønder Tranders nær Aalborg. Der er tale om en sjældent udbudt ejendom fra 1877, som er flot moderniseret og helt klar til indflytning. Boligen tæller 160 m2 i et enkelt plan, og dertil kommer yderligere 70 meget anvendelige m2, som er renoveret med baggang, vaskerum og et stort, velisoleret multirum med mange anvendelsesmuligheder. Der er direkte adgang hertil fra boligen, og der er desuden fuld loftshøjde på ejendommens loft, så I her kan etablere en førstesal.

Boligen byder på en afsondret soveafdeling med fire store værelser samt et lækkert badeværelse fra 2018 med gulvvarme og Vola-armatur. Der er gæstetoilet ved entréen, og opholdsmiljøet består af køkken-alrum og stue i åben forbindelse med et smukt lysindfald dagen lang på de pæne, hvidmalede trægulve. Køkkenet er desuden lækkert og fra Invita med direkte adgang til en skøn vinterstue.

Stor parklignende have med gamle kirsebær- og kastanjetræer samt dejlig terrasse. Yderligere en hyggelige gårdsplads med god terrasse og god garage.

Ejendommen ligger tæt på det nye supersygeshus, AAU, NOVI, Føtex og Gigantium og kun 10 - 15 min. fra Aalborg centrum via den nye Egnsplanvej, og tæt på Gistrup med gode indkøbsmuligheder og skole og idrætsfaciliteter samt Lundby Bakker og Ørnehøj Golfbane, Der er gode busforbindelser til Aalborg.

En spændende og sjældent udbudt liebhaver ejendom med sjæl og med masser af muligheder.

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513